vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: GOSCOLOM isi trateaza abonatii cu dispret

Distribuie:

Publicat:

@Mormanele de zapada de pe strazi si trotuare, un cosmar pentru vasluieni. Primarul vegheaza somnul dulce al nesimtitilor de la Goscom

Strazile orasului Vaslui s-au ingustat si nu este iluzie optica. Mormanele de zapada lasate pe marginea soselelor si masinile parcate langa ele musca si trei metri din unele artere. Soferii sunt nervosi pentru ca nu au unde sa opreasca, pietonii trec prin balti si se uda pana la sosete, iar nesimtitii de la GOSCOM dorm. Nu au niciun gand sa se lupte cu muntii murdari. Freaca menta in birourile caldute si incaseaza salarii frumoase pentru taiatul frunzelor la caini. Mai in gluma, mai in serios, vasluienii isi pun speranta in vreme ca sa scape de gramezile de zapada care ajung si la doi metri. Iarna de iarna este la fel. Pe unele strazi masinile abia au loc sa se strecoare. Soferii fac jaloane printre autoturisme parcate haotic si sunt atenti la pietonii cu care impart acum strada.

In mod normal, masinile ar trebui parcate langa bordura. Totul s-a mutat, insa, cativa metri din cauza muntilor de zapada. Practic, in unele zone n-a mai ramas decat o banda pentru circulatie.

Chinul cel mai mare pentru soferi si pietoni este insa aproape de case. Pe stradutele din spatele blocurilor s-au format mici tansee, iar in unele locuri de parcare doar masinile cu tractiune integrala pot sa intre.
„Aceeasi problema, schimbam primarul, votam…aceleasi probleme nerezolvate.”

„Ne udam la picioare, incaltaminte de schimb la munca”, spun vasluienii. Toate aste se intampla in timp ce la Husi, de exemplu, zapada a fost carata de autoritati inafara orasului. Nici in Iasi nu mai este zapada. La altii se poate, la noi….

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img