vineri, 26 aprilie, 2024

VASLUI:Iata cine sunt sportivii anului 2016 !- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Andra Larisa Gheteu, campioana europeana la taekwon-do, si Maria Ifteni, multipla campioana nationala la atletism, au cules laurii editiei din acest an a Galei Sportului Vasluian, eveniment organizat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret.

Sala mare a Consiliului Judetean a gazduit sarbatoarea sportului vasluian, unde cei mai merituosi sportivi au fost rasplatiti cu diplome, trofee si premii in bani.

Fata de anul trecut, organizatorii au decis ca in 2016 sa fie evidentiati sportivii medaliati ierarhic doar cei de pe podium.

La disciplinele olimpice, in topul anului 2016, pe locul 3 s-a clasat atleta Diana Bogos, campioana nationala la tineret, in proba de 800 m, si multipla medaliata in competitiile nationale de junioare. Sportiva este pregatita de profesoara Viorica Pintilie.

Pe locul 2 s-a plasat Andrei Mihaita Micu, de la CS ”Viitorul” Vaslui. El este pregatit de profesorul Laurentiu Maxim. Aruncatorul este campion balcanic la juniori si cel mai bun sportiv in competitiile nationale

Titlul de sportivul anului a fost obtinut de Maria Ifteni, pregatita de profesoara Viorica Pintilie. Atleta de la LPS Vaslui este multipla campioana nationala.

La sporturile neolimpice, podiumul apartine in totalitate CS ”Liga de Est” Vaslui, club care a adus numeroase medalii din competitiile internationale si in acest an.

Podiumul a fost inceput de Adelina Mihai, de la CS” Liga de Est”, campioana europeana si multipla campioana nationala la taekwon-do.

Locul doi ii apartine lui Marcel Miron, campion european la taekwon-do.

In fine, titlul de sportivul anului i-a fost atribuit sportivei Andra Larisa Gheteu, de la CS “Liga de Est” Vaslui, campioana si vicecampioana europeana la taekwon-do.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img