joi, 28 martie, 2024

VASLUI – Inca o performanta istorica pentru fotbalul juvenil: Sporting Juniorul, din nou in finala

Distribuie:

Publicat:

Fotbalul vasluian respira prin Sporting Juniorul, care in ultimii trei ani domina fotbalul romanesc. In 2015, echipa pregatita de Cornel Cracea obtinea titlul de campioana nationala la juniori D, iar anul trecut a fost la un pas de finala mare, pentru ca in acest an sa revina in lupta pentru marele trofeu, dupa o ce a castigat fara probleme turneul semifinal.

Vasluienii au trecut fara probleme in primul joc, de CSM Resita, scor 4-0, gratie golurilor marcate de Marian Ciobotaru, Octavian Cracea, Denis Andrei si Stefan Stefanovici.

In meciul pentru un loc in finala Campionatului National, Under 17, Sporting Juniorul a dat de CFR Cluj, pe care a invins-o la loteria penalty-urilor, dupa ce la finalul timpului regulamentar tabela arata scorul de 1-1, reusita vasluienilor apartinand lui Vali Hagiu.

Vasluienii au fost mai inspirati la loviturile de departajare, impunandu-se cu scorul de 5-4, gratie transformarilor lui Edi Grigore, Gelu Grigoras Octavian Cracea, Edi Dragan si Ionut Ailenei.

Finala pentru titlul national la Under 17 va avea loc la Mogosoaia, pe 4 iunie, Sporting Juniorul Vaslui urmand a se duela cu Hidro Ramnicu Valcea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img