joi, 25 aprilie, 2024

VASLUI:Inscrieri la Winter Cup la futsal

Distribuie:

Publicat:

Pe 20 ianuarie se da startul celei de-a sasea editii a Winter Cup la futsal. Evenimentul sportiv numarul 1 al inceputului de an se bucura de prezenta Federatiei Romane de Minifotbal (FRMF) si a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), care au devenit partenerii Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vaslui in organizare. La start sunt anuntate un numar mare de echipe participante. Ultima zi de inscriere este 17 ianuarie.

”Asteptarile mele sunt aceleasi de la editiile anterioare: sa avem parte de spectacol, sportivitate, lumea care vine la sala sa se simta bine si noi, ca organizatori, impreuna cu partenerii nostri, sa fim mandri ca am reusit organizarea in conditii excelente a celei mai ample competitii sportive cu caracter amical si permanent de pe raza judetului Vaslui”, a declarat Bogdan Gheorghita.

AJF Vaslui mai este sustinuta in organizare de Primaria Vaslui, Directia Judeteana de Sport si Tineret, CS “Viitorul”, precum si o serie de firme locale.

Taxa de inscriere este de 300 de lei de echipa, iar termenul limita de inregistrare este 17 ianuarie.

Pentru spectatorii prezenti la meciurile turneului se va organiza o tombola, in ziua finalei Winter Cup Vaslui 2016, castigatorii urmand a fi premiati daca sunt prezenti in sala in momentul extragerii numarului castigator. Tichetele de tombola sunt gratuite, numerotate si se impart spectatorilor pe toata durata competitiei.
Bogdan Gheorghita, presedinte AJF Vaslui: “Incercam sa-l aducem la premiere pe presedintele FRF, Razvan Burleanu”.

Arbitrajele vor fi asigurate de brigazi foarte bune, formate din arbitri din judetele Galati, Bacau, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. Premiile oferite celor mai bune echipe, vor consta in vouchere valorice pentru achizitionarea de echipament sportiv, cupe si diplome. Toate echipele participante vor fi premiate cu cupe si diplome.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img