News Flash:

VASLUI:Jale la titularizare! Peste 60% dintre candidaţi nu au promovat examenul

1 August 2016
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 60% dintre candidaţii la titularizare în învăţământ, din judeţul Vaslui, nu au promovat examenul în acest an, patru dintre aceştia luând note sub 2.00, în condiţiile în care o treime dintre cei înscrişi la concurs nu s-au prezentat la susţinerea lucrării scrise ori sau retras după aflarea subiectelor.

Aproape 600 de candidați, din care 67 din promoția 2016, au participat la Concursul pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuiau să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuiau să obțină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă și la proba practică/inspecția specială în profilul postului sau cel puțin media 5 (cinci) la inspecțiile la clasă. Nota la inspecția specială sau proba practică reprezintă 25% din media la concurs.

Cele mai multe dosare au fost pentru educatoare – 50, învățători – 92, educație fizică – 49, limba română – 58, iar cele mai puține pentru economie – patru, cultură civică – șase, textile și comerț – câte unul.

La nivel județean există 161 de posturi titularizabile. La acestea se adaugă 511 catedre complete, cu o viabilitate doar pentru un an. De asemenea, mai sunt puse la dispoziție 312 catedre, care sunt rezervate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1023 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020330 (s)