News Flash:

Vaslui: Medalii la kempo

17 Martie 2017
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe 11 martie, Federația Română de Kempo a organizat, la București, Campionatul Național de Semi-Kempo și Full-Kempo, la care a participat și Clubul Sportiv Budokan Vaslui, reprezentat de un lot de 11 sportivi: Procovanu Ștefania, Postu Agnes-Adriana, Mititelu Anda, Cioată Daniel-Theodor, Grămadă Cozmin-Ilie, Grosu Paraschiv-Mihail, Moroșanu Alexandru, Ignat Marius, Pavel Rareș-Ștefan, Boariu Gabriel-Oliver, Sîmpetru Vlad-Cristian.
La această competiție au fost înscriși 876 de sportivi, din care 712 sportivi au participat la proba de semi-kempo și 508 sportivi la proba de full-kempo. Efortul depus de sportivi a fost foarte mare, competiția a durat peste 16 ore, ultimul sportiv din lot a luptat în finală după ora 23.
Toți sportivii au avut evoluții bune, chiar dacă o parte din ei nu au reușit să urce pe podium, bilanțul final fiind următorul: Cioată Daniel-Theodor – două titluri de campion național (semi-kempo și full-kempo), Grosu Paraschiv-Mihail – locul II full-kempo și locul III semi-kempo, Procovanu Ștefania – locul III semi-kempo, Postu Agnes-Adriana - locul III semi-kempo, Mititelu Anda - locul III semi-kempo, Grămadă Cozmin-Ilie - locul III semi-kempo. 

Galerie Foto

unnamed_1_-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048415 (s)