vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui: Medalii pentru Budokan

Distribuie:

Publicat:

Federatia Romana de Kempo a organizat la Bucuresti Campionatul National de Submission si Knockdown, la care a participat si Clubul Sportiv Budokan Vaslui, reprezentat de un lot de 11 sportivi: Procovanu Stefania, Stoleru Andreea, Mititelu Anda, Adam Teodora-Elena, Cioata Daniel-Theodor, Grosu Paraschiv-Mihail, Morosanu Alexandru, Pavel Rares-Stefan, Boariu Gabriel-Oliver, Simpetru Vlad-Cristian si Asofiei Alexandru.
La aceasta competitie sportivii clubului au participat doar la proba de submission, 9 din ei reusind sa ocupe un loc pe podium.
Situatia rezultatelor la final fiind urmatoarea: Stoleru Andreea singurul sportiv care a castigat titlu de campioana nationala, Procovanu Stefania – locul II, Asofiei Alexandru – locul II, Cioata Daniel-Theodor – locul III, Adam Teodora-Elena – locul III, Mititelu Anda – locul III, Simpetru Vlad-Cristian – locul III, Pavel Rares-Stefan – locul III, Morosanu Alexandru – locul III.
Felicitari sportivilor pentru rezultate, dar si pentru efortul depus, atat fizic cat si psihic, pentru a reusi sa participe la doua competitii nationale in mai putin de o luna. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img