sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VASLUI: Minora data disparuta, descoperita decedata la Ivanesti . Faptasul este acum in fata autoritatilor

Distribuie:

Publicat:

Minora de 14 ani , din comuna vasluiana Gherghesti , data disparuta joi, 4 mai, a fost gasita sambata, 6 mai,  decedata pe raza comunei Ivanesti .    

In cauza a fost intocmit dosar penal  sub aspectul savarsirii infractiunii de omor , cercetarile fiind preluate de catre  Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui .
           
Persoana banuita de comiterea faptei este audiata in prezent . VOM REVENI CU DETALII

Reamintim faptul ca:  Dragomir  Maricica, in varsta de 14 ani, din  comuna Gherghesti a fost cautata cautata de politisti deoarece a disparut in seara de miercuri, 3 mai .

Politistii au fost sesizati in ziua de joi, 4 mai, despre faptul ca minora Dragomir Maricica, in varsta de 14 ani, domiciliata in satul Draxeni, comuna Gherghesti a disparut in seara de 03.05.2017, in timp ce se intorcea catre domiciliu dintr-o comuna invecinata.

La data disparitiei era imbracata cu un tricou negru si o bluza rosie, pantaloni de culoare neagra, iar in picioare purta pantofi  sport cu motive florale.
 
Minora are 1,65 m inaltime, par negru tuns scurt, ochi caprui, constitutie normala.

In prezent, politisti, jandarmi, pompieri si cetateni din comuna Gherghesti desfasoara activitati in vederea depistarii persoanei disparute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img