News Flash:

VASLUI:Nici anul electoral 2016 nu le va aduce curent electric in case

3 Februarie 2016
1430 Vizualizari | 0 Comentarii
Perspective sumbre pentru vasluieni care nu beneficiaza de energie electrica in case. Nici anul acesta nu este sigur faptul ca programul de electrificare a satelor va fi pus in practica. in prezent, in judetul Vaslui peste 1.500 de locuinte din 35 de comune nu beneficiaza de energie electrica, fiind vorba despre case construite in ultimii ani la marginea satelor, acolo unde nu exista retea de electricitate.

 „Sunt cazuri in care oamenii au construit fara autorizatie, iar noi i-am avertizat ca nu vor putea beneficia de utilitati. Ei nu au tinut cont, au continuat constructiile, gandindu-se ca vor pune presiune pe noi, odata ce au casele gata. Din pacate, solutii nu prea exista. Este vorba despre costuri imense de bransare la retelele electrice”, declara primarii.

Autoritatile locale au intocmit situatii peste situatii privitoare la imobilele fara energie electrica, deoarece la nivel national s-a discutat in ultii ani despre demararea unui amplu proiect de extindere a retelelor. Proiectul a ramas doar e hartie, iar oameni stau in continuare in intuneric, deoarece bugetele locale sunt prea mici pentru a supora costurile unor eventuale extinderi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0916 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029147 (s)