vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: O noua editie a Cupei ”Laur Polics si Adel Cost”

Distribuie:

Publicat:

Peste 100 de sportivi sunt asteptati sa concureze la cea de-a saptea editie a Cupei „Laur Polics si Adel Cost”, competitie organizata de CS „Karate Kensei” Vaslui.

Vasluienii sunt asteptati sambata, de la ora 9.30, la Sala Sporturilor, pentru a asista la un adevarat festival al artelor martiale, ce se va intinde pe durata a peste opt ore.

Participa karateka de la cluburi din Tecuci, Galati, Miercurea Ciuc, Barlad, Vaslui si Iasi.

„Speram intr-o competitie reusita din toate punctele de vedere. Va fi o adevarata demonstratie de promovare a karate-ului in randul vasluienilor. Probele din cadrul acestei competitii sunt kata individual si kumite individual pentru toate categoriile de varsta. Organizarea acestei competitii este posibila datorita ajutorului dat de Primaria Municipiului Vaslui, prin acordarea de fonduri nerambursabile, gratie Proiectului implementat “Campioni pentru viata”. Multumim Primariei Municipiului Vaslui si domnului primar inginer Vasile Paval, pentru perseverenta in sustinerea activitatii pe care noi o desfasuram”, a spus Constantin Roznov, presedintele CS „Karate Kensei”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img