vineri, 29 martie, 2024

Vaslui : Parintii gasiti inconstienti in casa, care nu au ajuns la botezul bebelusului lor, erau drogati cu cannabis

Distribuie:

Publicat:

 

Cei doi parinti din judetul Vaslui, care au fost gasiti inconstienti in casa, dupa ce n-au mai ajuns la petrecerea de botez a propriului bebelus, erau drogati cu cannabis.

 

Cei doi tineri erau asteptati la un restaurant din Barlad. Vazand ca nu mai vin si ca nici nu raspund la telefon, nasii si rudele au mers acasa la ei, in localitatea Crang. Dupa ce au intrat in casa i-au gasit pe amandoi pe jos, inconstienti.

 

Initial, echipajul de ambulanta sosit la fata locului a crezut ca acestia s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba. Rezultatele toxicologice au aratat insa altceva. Barbatul consumase cannabis, dar si calmante puternice folosite in tratarea depresiei. De pe urma intoxicatiei cu droguri, barbatul s-a ales cu un blocaj renal. De partea cealalta, in cazul femeii nu au fost gasite droguri in sange. Din cauza faptului ca aceasta era incoerenta, medicii cred ca ea s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

In tot acest timp, micutul era la bunica lui si tot la ea va ramane, deocamdata. Politia, dar si Potectia Copilului, au deschis cate o ancheta.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img