joi, 28 martie, 2024

VASLUI: Partia de la VIISOARA, explorata de cei mici, dar si de cei mari

Distribuie:

Publicat:

Ca in fiecare an, vasluienii asteapta cu nerabdare deschiderea partiei cu nocturna de la Viisoara. Autoritatile au hotarat ca accesul sa fie gratuit. Ba mai mult, administratorul ofera si sanii gratis, in limita posibilitatilor.

Panta unde este situata partia de la Viisoara, la doar 4 kilometri de municipiul Vaslui, are o lungime de 300 de metri si este inconjurata de garduri de protectie pentru coborare, la capatul partiei fiind montate cauciucuri cu rol protector. O asistenta medicala este prezenta mereu in zona, pentru a oferi servicii, in eventualitatea producerii unui accident.

Ninsorile abundente de saptamana trecuta au facut ca partia sa poata sa fie deschisa, mii de vasluieni, mai mici sau mai mari, bucurandu-se de derdelus.

Partia este deschisa zilnic, pana la ora 22:00. ”Ne-am fi dorit de mai multa vreme sa deschidem partia, insa nu am avut zapada pana acum. Accesul la partie este gratuit si punem la dispozitie si sanii, evident in limita posibilitatilor”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img