sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vaslui : Pasagera care si-a spart nasul in autobuz primeste despagubiri uriase din partea judecatorilor

Distribuie:

Publicat:

 

Raluca Florea, tanara in varsta de 37 de ani, care a fost ranita intr-un autobuz dupa ce soferul a pus o frana brusca, a primit din partea magistratilor Judecatoriei Vaslui o despagubire in suma de 20.000 de lei.

 

Judecatorii au apreciat faptul ca femeia a avut nevoie de o perioada indelungata de timp pentru recuperare, ba mai mult a trebuit sa inlocuiasca ochelarii cu lentilele de contact si chiar sa devina dependenta de picaturile nazale.

 

Initial, tanara a solicitat instantei sa primeasca 50.000 lei cu titlu de despagubire pentru suferintele pricinuite de soferul autobuzului si de societatea angajatoare, Transurb.

 

Reamintim faptul ca la sfarsitul lunii mai 2016, Raluca Florea se afla intr-un autobuz Transurb pe ruta Vaslui-Gara-Zona Industriala. La o trecere de pietoni, pe fondul vitezei si neatentiei, soferul a franat brusc iar in urma impactului, doua tinere au fost aruncate de pe scaune. Femeia s-a lovit de o bara metalica si si-a desfigurat fata. A fost diagnosticata cu diferite contuzii si policontuzii pentru care a avut nevoie de 14 zile de ingrijiri medicale si mai bine de o luna pentru recuperare.

In timp ce judecatorii i-au dat castig de cauza femeii, soferul autobuzului a solicitat instantei respingerea actiunii formulata de aceasta, spunand ca pretentiile sunt exagerate, cautand doar sa se imbogateasca de pe urma situatiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img