joi, 28 martie, 2024

VASLUI:Patru incendii intr-o ora

Distribuie:

Publicat:

Vineri, 29 iunie , Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea a patru incendii dupa cum urmeaza:

La ora 1337 pentru stingera unui incendiu de depozit de furaje in municipiul Vaslui, pe strada Podul Inalt, unde se mai aflau si deseuri de cauciuc – anvelope uzate care ardeau cu degajari mari de fum si gaze toxice. Se intervine pentru localizarea si lichidarea incendiului cu o autospeciala de stins incendii cu apa si spuma si o autocisterna de transport apa de la Detasamentul de pompieri Vaslui.

La ora 1337 pentru stingerea unui incendiu de furaje in localitatea Berezeni. Se intervine cu o autospeciala de stins incendii de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Berezeni si sunt ajutati de Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Falciu.

La ora 1358 incendiu de locuinta din localitatea Brahasoaia a comunei Stefan cel Mare. Se intervine cu o autospeciala de stins incendii cu apa si spuma de la Detasamentul de Pompieri Vaslui.

La ora 1413 incendiu de locuinta in municipiul Barlad pe strada Traian din cartierul Podeni, unde se intervine cu o autospeciala de stins incendii cu apa si spuma de la Detasamentul de Pompieri Barlad.

La incendiile mai sus mentionate, nu s-au inregistrat victime, iar pagubele materiale au fost limitate la cele existente la momentul sosirii echipajelor de interventie.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img