vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Pieton accidentat mortal

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Muntenii de Jos, a fost accidentat mortal, luni dimineaţă, acesta fiind lovit în plin de un autoturism care circula dinspre Bârlad spre Vaslui.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ )Vaslui, victima a decedat pe loc. ‘În timp ce P. Virgil, de 40 de ani, din municipiul Bucureşti, se deplasa cu autoturismul pe DN 24, pe un sector de drum din afara localităţii Muntenii de Jos, având direcţia de deplasare Bârlad către Vaslui, a accidentat un bărbat, de 47 ani, din comuna Muntenii de Jos, care se angajase în traversarea drumului de la stânga la dreapta. Cadrele medicale sosite la locul accidentului au constatat decesul bărbatului’, precizează sursa citată.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img