joi, 25 aprilie, 2024

Vaslui: Prefectul a participat la conferinta internationala „Romanian Save and Rescue Forum”

Distribuie:

Publicat:

Joi, 15 martie, prefectul Eduard-Andrei POPICA a participat la conferinta internationala ”Romanian Save and Rescue Forum”, ce a avut loc la Parlamentul Romaniei.

Evenimentul a fost organizat, sub inaltul patronaj al Presedintelui Camerei Deputatilor, de catre Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.

 ”In cadrul evenimentului s-au prezentat solutii inteligente pentru combaterea situatiilor de criza. S-a discutat despre eventuale situatii care vizeaza calamitati naturale sau orice alte evenimente care pot pune in pericol siguranta cetatenilor. Pe de o parte s-au prezentat sisteme de avertizare a populatiei, in cazul unor calamitati, sisteme de comanda mobile, iar pe de alta parte, echipamente de mentinere a ordinii publice. Solutiile vin in ajutorul institutiilor de aparare si ordine publica si sunt menite sa imbunatateasca viteza de reactie si pot fi aplicate in teritoriu”, a precizat prefectul Eduard-Andrei POPICA.

”Romanian Save and Rescue Forum” a reunit sub aceeasi cupola inalti reprezentanti ai statelor cu care Romania are o indelungata traditie diplomatica, ministrii si conducatori ai institutiilor din sectorul de securitate, decidenti politici, un numar extins de autoritati ale administratiei publice centrale si locale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img