News Flash:

VASLUI: Prefectul Isabel Bogdan, prezent la Topul Firmelor-FOTO

5 Noiembrie 2016
4091 Vizualizari | 0 Comentarii
14997037 10205636402828750 1910316875 n
Prefectul Isabel Bogdan si subprefectul Mircea Gologan au participat la Topul Judetean al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Vaslui la Teatrul „V.I. Popa” din Barlad si care a adunat zeci de oameni de afaceri din judet, directori de deconcentrate si alesi locali.Intalnirea a fost un bun prilej de evidentiere a excelentei in afaceri, iar cei care au luat cuvantul au remarcat performantele obtinute de anumiti oameni de afaceri in domeniile in care activeaza.

 Prefectul Isabel Bogdan i-a felicitat pe reprezentantii firmelor premiante si le-a cerut acestora ca prin activitatile lor sa reiese faptul ca Vasluiul nu poate fi catalogat drept una dintre cele mai sarace zone din tara si Europa.

 „Este o perioada dificila, din  care mai bine de 46 la suta din intreprinzatori sunt foarte afectati de situatia economica actuala, iar mai bine de 10 la suta dintre oamenii de afaceri resimt evolutiile economice la un nivel ridicat. Capacitatea redusa a mediului de afaceri local de a oferi locuri de munca pe masura cererii din judet, activitatile economice slab dezvoltate comparativ cu nivelul economic regional si national, capacitatea scazuta a mediului de afaceri local de a sustine investitii pentru dezvoltare, insuficienta capitalului autohton si nivelul foarte redus al investitiilor straine la nivel judetean au condus la catalogarea judetului Vaslui ca una dintre cele mai sarace zone din Regiunea Nord-Est din Romania si din Europa.

Cu toate acestea, nu trebuie sa ne fie rusine, Vasluiul nefiind cu nimic mai prejos fata de restul judetelor din regiunea Moldovei si din tara.

Avem 300 de firme clasate pe primul loc in Topul Judetean al Firmelor, iar alte 1.000 se situeaza pe locurile II-X. O parte din ele se regasesc si in Topul National. Este o dovada a seriozitatii mediului de afaceri vasluian, iar pentru acest lucru va transmit sincere felicitari.

Ne dorim un mediu de afaceri sanatos, care sa creeze locuri de munca, sa reduca somajul, sa ridice nivelul de trai al populatiei, sa stopeze migratia cetatenilor in afara tarii si sa stearga de pe cartea de vizita a Vasluiului blazonul de cea mai saraca zona din Romania”, a spus prefectul Isabel Bogdan.

 Potrivit Topului intocmit de CCIA, peste 1.300 de firme vasluiene au fost evidentiate in cadru festiv, cei mai merituosi patroni fiind recompensati cu diplome de excelenta.

Galerie Foto


isabel bogdan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1033 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044401 (s)