News Flash:

VASLUI: PSD trateaza saracia cu ochelari! A inceput campania electorala

19 August 2016
1765 Vizualizari | 0 Comentarii
Judetul Vaslui a fost impanzit cu afise prin care se anunta ca o firma cu" specialisti "„de la Bucuresti” ofera tuturor locuitorilor consultatii oftalmologice gratuite. Oferta nu vine din partea unui spital sau a unui cabinet medical ci din partea Partidului Social Democrat. Consultatiile sunt facute la sediul partidului iar oamenii isi pot cumpara si ochelari in rate.

Campania electorala pentru alegerile parlamentare pare sa fi inceput deja la Vaslui, unde pensionarii stau la rand in fata sediului PSD pentru a-si testa gratuit vederea. Politicienii mizeaza pe saracia locuitorilor care nu isi permit sa plateasca nici macar pentru un control de rutina. In schimbul acestui ajutor politicienii spera sa obtina votul alegatorilor.

"Noi suntem tot timpul in campanie electorala deci nu avem nicio clipa de ragaz. De la inceputul mandatului pana la sfarsitul mandatului suntem in campanie electorala" a spus Dumitru Buzatu, presedintele filialei PSD Vaslui.

O firma de oftalmologie din Bucuresti este abonata la aceste campanii desfasurate de Partidul Social Democrat in tara. In acest an, aceeasi firma a oferit, pentru PSD, consultatii in Bacau, Valcea si Vrancea. Cosmin Isturodra, reprezentant al companiei: "Este un contract de parteneriat intre noi si partid. Noi ne desfasuram o activitate comerciala si e ca un punct de reper mai mult pentru locuitori sa facem intr-un sediu de partid."

judetul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1024 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045834 (s)