vineri, 29 martie, 2024

VASLUI : Regal fotbalistic la Winter Cup

Distribuie:

Publicat:

Participarea la editia din acest an a Winter Cup se anunta deja una record, putand fi catalogat drept evenimentul regional al anului. La turneul deschis s-au inscris pana acum 18 de echipe din judet. La sectiunea dedicata juniorilor sunt inscrise zece echipe, iar la old-boys participa trei echipe.

Din afara judetului au confirmat prezenta opt echipe. Vor veni la Vaslui Auto Driver PremierSoft Iasi (campioana judetului Iasi), Colloseum 2005 Iasi (ocupanta locului trei in sezonul trecut), UTI Iasi, Golden Boys Bacau (castigatoarea “Winter Cup” 2016), Capri Roman (vicecampioana orasului Roman), dar si o echipa de top din Piatra Neamt.

“Numarul echipelor din afara judetului cred ca va fi mai mare, ceea ce demonstreaza seriozitatea organizatorilor. Winter Cup poate fi catalogat cel mai puternic turneu de sala din Moldova. Nu ma asteptam la o asemenea participare. Vin echipe cu jucatori cu experienta, ceea ce va aduce un plus valoare competitiei”, a spus Bogdan Gheorghita, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vaslui.

Intrecerea va avea si o sectiune dedicata futsalului, la care sunt anuntate 4-5 echipe pana in prezent: ”Asteptam raspuns de la echipele din campionatul de futsal Under 19, pentru a vedea cum vom organiza aceasta sectiune”.

Pentru spectatorii prezenti la meciurile turneului se va organiza o tombola in ziua finalei Winter Cup Vaslui 2016, castigatorii urmand a fi premiati daca sunt in sala in momentul extragerii. Tichetele de tombola sunt gratuite, numerotate si se impart spectatorilor pe toata durata competitiei.

Bogdan Gheorghita, presedinte AJF Vaslui: “Incercam sa-l aducem la premiere pe presedintele FRF, Razvan Burleanu. Asteptarile mele sunt aceleasi de la editiile anterioare: sa avem parte de spectacol, sportivitate, lumea care vine la sala sa se simta bine si noi, ca organizatori, impreuna cu partenerii nostri, sa fim mandri ca am reusit organizarea in conditii excelente a celei mai ample competitii sportive cu caracter amical si permanent de pe raza judetului Vaslui”.

Arbitrajele vor fi asigurate de brigazi foarte bune din judetele Galati, Bacau, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui. Premiile oferite celor mai bune echipe vor consta in vouchere pentru achizitionarea de echipament sportiv, cupe si diplome. Toate participantele vor primi cupe si diplome.
In acest an, pe langa Federatia Romana de Fotbal (FRF), s-a alaturat organizatorilor ca partener si Federatia Romana de Minifotbal (FRMF). AJF mai este sustinuta de Primaria Vaslui, Directia Judeteana de Sport si Tineret, CS “Viitorul”, precum si de o serie de firme locale.

Turneul va debuta pe 21 ianuarie si se va disputa in Sala Sporturilor si sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img