vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui : Se cauta solutii pentru redeschiderea pietelor

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile vasluiene cauta solutii pentru redeschiderea celor doua piete agroalimentare din oras, in asa fel incat producatorii si comerciantii sa nu aiba de suferit.

Primaria municipiului Vaslui, reduce numarul tarabelor, pentru a putea fi respectata masura de distantare impusa de legislatia in vigoare, delimiteaza fluxurile de circulatie si, in masura posibilitatilor, cauta solutii pentru redeschiderea spatiilor inchise. Municipalitatea a inceput deja lucrarile de igienizare si dezinfectie a spatiilor Pietei Centrale si Pietei Traian.

Si la Barlad se cauta solutii pentru ca Piata Sfantul Ilie sa ramane in continuare deschisa pentru a satisface nevoile cetatenilor. Imediat ce toate detaliile vor fi puse la punct, cetatenii vor fi informati de catre municipalitate. Masurile autoritatilor vin ca urmare a deciziei guvernului de a inchide pietele incepand de ieri, 9 noiembrie. Intrebat de noua masura, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgente, Raed Arafat, a spus ca in pietele inchise masurile de preventie impotriva noului coronavirsul sunt mai greu de respectat, spre deosebire de magazinele din mall.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img