joi, 18 aprilie, 2024

Vaslui: Se reia testarea şoferilor pentru redobandirea permisului

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Vaslui vor relua testarea conducătorilor auto în vederea reducerii perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.

Începând cu data de 15 mai, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui vor relua testarea conducătorilor auto, în vederea reducerii perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.

Testul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie de către conducătorii auto sau tramvaie, în vederea restituirii permisului de conducere reţinut ca urmare a savârşirii de către titular a unei contravenţii, se va organiza săptămânal, în zilele de marți si sâmbătă, la ora 09.00, la sediul Poliţiei Municipiului Vaslui, din mun. Vaslui, Str. Salcâmilor, nr. 2, judeţul Vaslui.

Pentru limitarea transmiterii infecțiilor respiratorii acute și a potențialelor infecții cu coronavirus, vă adresăm rugămintea de a acorda atenție sporită măsurilor de prevenire care se impun pentru protecția dumneavoastră și a celor din jur, prin purtarea de măști și mânuși de protecție la data susținerii testării.
          

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img