joi, 25 aprilie, 2024

Vaslui : Senatoarea PSD, Gabriela Cretu, reactie controversata dupa pierderea alegerilor europarlamentare

Distribuie:

Publicat:

Binecunoscuta senatoare PSD VASLUI, Gabriela Cretu, sotia presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Vaslui si filialei PSD, Dumitru Buzatu, este cea care a devenit cunoscuta la nivel national dupa ce, in urma cu o luna, ii scotea afara din biroul sau pe reporterii emisiunii "Romania, te iubesc!", convinsa pe deplin de votul cetatenilor.
Intrebata ce initiative legislative a avut pentru a ajuta oamenii care au trimis-o in Parlament, senatoarea a cerut echipei ProTV sa iasa afara din biroul ei.

Gabriela Cretu: "Eu sunt profesor de stiinte social-politice si incerc sa-i invat pe oamenii care lucreaza in presa sa nu intrebe lucruri care nu au relevanta."

Gabriela Cretu: "Daca aveti obsesii va rog frumos….. noi construim acum un spital exceptional la Vaslui…. Eu cred ca nu stiti cu cine vorbiti… Iesiti afara!. Nu am de ce sa va dau explicatii!"
Reporter: "Nu vreti sa le explicati vasluienilor pentru ce va voteaza…”"

Gabriela Creţu, senator: "Nu-i nimic! Ei ma voteaza, nu e nicio problema."

Sotia baronului PSD Vaslui se arata indignata pe o retea de socializare de rezultatul alegerilor, ba mai mult, spune ca "visul pentru o lume mai buna se mai amana". Tot ea a declarat ca ziua de 26 mai " va deveni simbolica pentru moartea democratiei, imperfecta cum era, daca nu ne trezim. A fost doar un experiment. Putem fi transformati in orice si pusi sa facem, cu bucurie chiar, orice…

Suntem cu un pas doar in urma Frantei. Dupa cei de unica folosinta, vin fascistii. High tech!"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img