sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VASLUI: Show la “Batalia de la Banca”

Distribuie:

Publicat:

Peste o mie de iubitori ai sporturilor de contact au oferit o atmosfera senzationala la “Batalia de la Banca”, prima gala de K1 organizata in mediul rural. In ring au urcat 30 de luptatori, care nu au dezamagit asistenta, una record, oferind toate ingredientele pentru un asemenea sport, de la ethnics, knockout-uri, pana la lovituri spectaculoase si multa adrenalina.

Cap de afis a fost meciul dintre viceprimarul comunei Banca, Daniel Alexandru, si Marin Barabos, un adversar din Moldova.

Dupa un meci echilibrat, vicele de Banca a avut nevoie de doua runde, pentru a-l face KO pe uriasul moldovean, fiind aclamat indelung de cei prezenti.

“Organizarea unui astfel de eveniment in comuna noastra nu este deloc intamplatoare, avand printre noi, chiar ca viceprimar, pe Daniel Alexandru, campion european de K1. Suntem singura comuna din tara care organizeaza o astfel de Gala si sper ca aceasta sa nu fie cu nimic mai prejos decat cele organizate in marile orase ale tarii”, a spus Vasile Vinatoru, primarul comunei Banca.

Un alt sportiv, care s-a bucurat de uralele spectatorilor, a fost Bogdan Nastase, cunoscutul cioban din galele K1. Acesta s-a impus in fata moldoveanului Sergiu Otel.

Pe ring a fost si vasluianul Florin Voduti, care l-a invins la categoria 75 kg pe Alexandru Pavel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img