News Flash:

VASLUI: Situatia drumurilor la aceasta ora

7 Ianuarie 2017
11313 Vizualizari | 0 Comentarii

UPDATE: 10:00-JUDETUL VASLUI:

DN 26 MURGENI — LIMITA GALATI;

DN24A MURGENI — FALCIU;

Drumuri cu restrictie pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone:


UPDATE:
Autoritatile vasluiene au raportat, vineri seara, inca trei drumuri judetene blocate 244 M Crasna - Albesti, DJ 244 C Berezeni - Musata si DJ 224 Rosiesti - Vutcani, pe langa alte doua anuntate initial - DJ 284 Arsura - Ghermanesti si DJ 244 Stuhulet - Berezeni.

 Purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa, a anuntat ca persoanele blocate in zapada la Rosiesti au abandonat autovehiculele, reprezentantii primariei asigurandu-le spatii de cazare pe timpul noptii.

STIREA INITIALA:La aceasta ora in judetul Vaslui traficul rutier se deruleaza extrem de anevoios din cauza ninsorii abundente si a vantului care bate cu putere, in rafale.

Doua drumuri au fost declarate blocate de nameti – Drumul Judetean (DJ) 284 Ghermanesti – Arsura si DJ 244 A Murgeni – Falciu – Berezeni , iar Drumul National (DN) 26 Murgeni – Galati a fost declarat inchis de catre autoritatile din judetul vecin.

Pe Drumul Judetean Vaslui-Balteni sunt probleme,in special pe raza localitatii Balteni.

Pe DJ 244A Gara Rosiesti-Rosiesti sunt blocate 6 masini. Intervine CLSU Rosiesti cu 2 tractoare si LDP cu 2 utilaje. Nu sunt urgente medicale.

Un echipaj SAJ Vaslui nu poate ajunge la un copil cu febra la Costeti.Asteapta sa fie eliberat drumul de zapada de catre CLSU Costesti.


Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 24 queries | Mysql time :0.030792 (s)