sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vaslui : Sofer de microbuz prins sub influenta bauturilor alcoolice

Distribuie:

Publicat:

Un sofer de microbuz a fost retinut de ofiterii anticoruptie din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie (SJA) Vaslui, dupa ce a incercat sa mituiasca un echipaj al Politiei Rutiere. Barbatul a fost prins in timp ce conducea pe drumurile publice un microbuz de transport persoane in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Rezultatul aparatului etilotest a indicat o imbibatie de 0,74 mg/l de alcool pur in aerul expirat. Vazandu-se intr-o situatie fara iesire, soferul a incercat sa ii mituiasca pe politisti oferindu-le suma de 200 de euro pentru a trece cu vederea fapta, insa fara succes.

Pe numele barbatului s-a dispus urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de dare de mita, precum si retinerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore. In cursul zilei de luni, 9 noiembrie, inculpatul a fost prezentat in fata magistratilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva, insa instanta a instituit masura arestului la domiciliu. Totodata, barbatul trebuie sa respecte unele obligatii impuse de instanta.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img