sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vaslui: Starea copilului de 3 ani este una extrem de delicata .Medicii din capitala spera la o minune

Distribuie:

Publicat:

Medicii din Bucuresti care au preluat micutul de numai 3 ani din Vaslui, ars pe 75% din suprafata corpului, spera la o minune, starea acestuia fiind una destul de grava.

Copilul a ajuns sambata seara in capitala, la Spitalul "Grigore Alexandrescu", in stare critica.
Ambulanta care l-a transportat pe copil de la Iasi a fost asteptata de o echipa de medici de la Ministerul Sanatatii, condusa de secretarul de stat, conf. dr. Horatiu Moldovan.

"L-am examinat si eu ca medic pe acest copil, in sala de operatii si sper intr-o minune. Starea micutului pacient este destul de grava, prognosticul meu fiind destul de rezervat, insa poate fi si o evolutie favorabila, fiindca este pe mana celor mai buni specialisti. In acest caz toata lumea si-a facut bine treaba, de la cei de la Ambulanta Vaslui, pana la personalul medical de la Spitalul Sf. Maria din Iasi, dar si cei de la echipajul TIM care l-au adus la Bucuresti. Cazul a fost manageriat corect", a declarat secretarul de stat, conf.dr. Horatiu Moldovan.
Copilul a fost operat vineri noaptea la Spitalul de Pediatrie din Iasi. Acesta prezenta arsuri pe caile aeriene superioare, pe fata, in regiunea cervicala, pe torace, pe maini si pe coapsa stanga.

Micutul este din comuna Bacani, judetul Vaslui, si dormea singur in camera cand a cazut peste el rufele care au luat foc, pe soba, unde mama le pusese la uscat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img