joi, 25 aprilie, 2024

Vaslui: Staretul Manastirii „Constantin si Elena”, talharit in propria chilie

Distribuie:

Publicat:

Fapta grava petrecuta in seara zilei de duminica spre luni, 13 martie, cand staretul de la manastirea vasluiana „Constantin si Elena”, de pe Movila Burcel, a fost agresat. Inspectoratul de Politie al Judetului s-a sesizat si a demarat o ancheta.

Potrivit politistilor, niste persoane inca neidentificate au intrat peste barbat in timp ce acesta dormea, l-au lovit si i-au sustras bunuri din chilie.

„Am fost sesizati prin apelul la numarul de urgenta 112 de un barbat in varsta de 67 de ani, care a reclamat faptul ca, in noaptea de 12 spre 13 martie, a fost agresat de persoane necunoscute. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 2 Vaslui, care, in urma primelor verificari, au stabilit ca, in cursul noptii, in timp ce dormea, persoane necunoscute au patruns in chilie si l-au lovit pe barbat, dupa care au sustras niste bunuri, in cauza fiind intocmit dosar penal pentru talharie calificata”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Alina Tonica.

Dupa ce a fost lovit, staretul a fugit in alta incapere, iar cand a revenit in chilie a observat ca ii lipseau cheile lacasului de cult si de la masina. Sunt efectuate cercetari in vederea identificarii persoanelor care au comis fapta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img