joi, 28 martie, 2024

Vaslui: Start in Interliga Nationala de juniori

Distribuie:

Publicat:

Stadionul “Municipal” a gazduit un prima etapa a Interligii Nationale, competitie care aduna echipe ce au in componenta copii cu varste intre 6-10 ani. Etapa de la Vaslui a adunat peste 100 de pusti, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, Real Junior Vaslui, Politehnica Iasi si Atletic Club Barlad. Competitia a fost organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF), in parteneriat cu Primaria Vaslui si Liceul cu Program Sportiv (LPS), sub coordonarea Federatiei Romane de Fotbal.

“Ma bucur ca am putut oferi o noua ocazie de a promova fotbalul in randul copiilor. Si de aceasta data, oaspetii nostri s-au declarat incantati de conditiile de organizare. De altfel, asta e menirea competitiei, de a oferi o popularizare cat mai buna sportului rege in randul copiilor”, a declarat Bogdan Gheorghita, presedintele AJF Vaslui.

Competitia include patru campionate in unul singur, in care toate cele patru categorii de varsta U6, U7, U8, U9 joaca in acelasi timp pe un singur teren de fotbal, divizat in patru terenuri mai mici ca dimensiune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img