vineri, 26 aprilie, 2024

Vaslui:”Suntem dezamăgiți”

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob s-a arătat dezamăgit de înfrângerea suferită de HC Vaslui în fața vicecampioanei, CSM București, recunoscând superioritatea adversarei din etapa a XV-a.

”Am întâlnit o echipă mai bună, cu jucători experimentați, cu știința jocului. Ce văd pozitiv pentru meciurile care urmează este că, față de meciul de la Turda, celor de la CSM București le-a fost mai greu. Îi felicit pe băieții noștri pentru faptul că au luptat cât au putut. Suntem dezamăgiți, aăa se întâmplă după fiecare înfrângere, dar chiar am întâlnit o echipă mai bună decât a noastră”, a spus antrenorul HC Vaslui.

Și Mihai Bușecan regretă faptul că Vasluiul n-a acumulat puncte în fața vicecampioanei, însă speră să obțină primele puncte din retur la Timișoara, etapa următoare: ”Un meci greu, așa cum ne-am așteptat. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm. Ne doream acest lucru, pentru că avem nevoie de puncte, pentru a ne îndeplini obiectivul. Cu o mai mare atenție, puteam reuși mai multe în acest meci. Urmează meciul de la Timișoara, pe care îl vom aborda la victorie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img