vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI:Trofeu impartit intre “Anghel Rugina” si LMK

Distribuie:

Publicat:

Sala de sport a Scolii “Mihail Sadoveanu” a gazduit Cupa Tinere Sperante la volei, turneu organizat de Liceul “Mihail Kogalniceanu”(LMK) cu ocazia Zilelor liceului. Evenimentul, ajuns la cea de-a noua editie, a avut ca participante liceul organizator, Colegiul Economic “Anghel Rugina” Vaslui, Colegiul Militar “Stefan cel Mare” Campulung Moldovenesc, Liceul “Emil Racovita” Vaslui si Colegiul National “Gheorghe Rosca Codreanu” Barlad, cu statut de echipa in afara turneului.

La fete, castigatoare a fost LMK, echipa pregatita de profesoara Tincuta Posteuca fiind urmata in clasament de Colegiul Militar “Stefan cel Mare” Campulung Moldovenesc si Colegiul “Anghel Rugina”.

La baieti, intrecerea a fost castigata de Colegiul Economic “Anghel Rugina” care a invins toate echipele participante. LMK a ocupat locul secund, iar Colegiul Militar “Stefan cel Mare” Campulung Moldovenesc a terminat pe ultima treapta a podiumului.

“Consider ca a fost o intrecere reusita si un bun prilej de verificare a potentialului pentru competitiile viitoare. Multumesc Deliciosului de Vaslui si Vascar, pentru sprijinul financiar acordat in organizarea competitiei. Multumim conducerii Scolii 10, pentru gazduire, Inspectoratului Scolar si conducerii liceului nostru, care ne-au asigurat cele mai bune conditii de organizare”, a declarat Tincuta Posteuca, organizatoarea turneului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img