vineri, 29 martie, 2024

Vaslui – “Unic din prima secunda” – Marsul pentru viata 2019

Distribuie:

Publicat:

 

Un nou eveniment marca Episcopia Husilor si Provita Vaslui va avea loc in acest weekend la Vaslui.

 

Sambata, 23 martie, incepand cu ora 13.00, in Centrul Civic din Vaslui va debuta, cu mai multe momente artistice si luari de cuvant, evenimentul "Unic din prima secunda" – Marsul pentru viata 2019. Imediat dupa aceea se va porni pe traseul Centrul Civic – Biserica "Sfantul Ioan" – intersectia Crucea Garii – Bulevardul Traian – Piat Traian – Liceul Mihail KogAlniceanu – Biserica "Adormirea Maicii Domnului" – Centrul Civic.

 

Scopul evenimentului este de fapt un semnal de alarma pe care organizatorii vor sa-l traga cu privire la numarul in continua crestere de avorturi.

 

"Am aceasta convingere ca fiecare dintre noi suntem "setati", programati – ca sa folosesc un termen la moda, evitand intentionat unul specific bisericesc – sa iubim viata. Suntem setati sa tanjim pentru viata, sa ne indragostim de tot ceea ce tine de viata, pe care Dumnezeu ne-a daruit-o fiecaruia in parte. Si de vrem, si de nu vrem, viata este un mare dar, de care ne bucuram clipa de clipa. Daca noi ne pronuntam impotriva avortului, de fapt sustinem viața. Nu interzicem "dreptul' nimanui. Suntem pro-viata", este indemnul PS Ignatie, Episcopul Husilor.

Toti cei care cred in aceasta idee sunt asteptati sambata, 23 martie, alaturi de organizatori pentru a pleda impreuna pentru viata si a spune NU avorturilor ilegale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img