vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI: Vor like-uri și share-uri dar le lipsește opoziția politică!

Distribuie:

Publicat:

“ Încercarea moarte nu are” sub acest motto încearcă liberalii vasluieni să facă față schimbărilor din lumea virtuală. Și-au făcut pagina de socializare dar efectul este zero! Nici măcar pe proprii membrii nu au reușit să îi atragă online.

 

Supărare mare în rândul membrilor PNL! Printr-un mesaj transmis pe whatsup secretarul PNL  Vaslui îi anunță de rezultatele dezastruoase cu care se confruntă, nu numai în viața reală ci și în cea virtuală. Textul, plin de greșeli, a fost transmis brătienilor în speranța că îi va mobiliza!

Deși ar trebui să fie un partid de opoziție iar mesajele acestora ar trebui să fie îndreptate către greii județului, aceștia redistribuie ceea ce face Bucureștiul acest lucru fiind neatragător pentru vasluieni. Nici măcar activitatea propriilor primari nu este mediatizată, cât despre eventuale subiecte cu greutate abordate… nici pomeneală.

Se pare că nici opțiunea pe care o oferă rețeaua de socializare, cu bani, este o necunoscută totală pentru ei iar membrii cu state grele în partid au început să își aducă aminte, cu nostalgie, de perioada “ balaurului cu șapte capete”, de mesajele care prindeau la public și despre conferințele de presă în care intrau în colimator Greii județului Vaslui. Actualii conducători sunt extrem de mândri că pagina virtuală se laudă cu zece likeuri în condițiile în care un “ No name” poate face sute de vizualizări doar distribuind sau comentând un subiect cu greutate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img