News Flash:

Vaslui: Zeci de locatari nu reusesc sa mai achite facturile. Datoriile sunt uriase

8 Iunie 2015
2091 Vizualizari | 2 Comentarii
Sute de vasluieni se folosesc de lumanari sau lanterne cand ies seara pe casa scarii. Deoarece nu au achitat facturile pentru energia electrica furnizata pe casa scarii, EON a intrerupt furnizarea de energie electrica. Administratorii societatilor de locatari spun ca nu pot face nimic, deoarece oamenii nu isi achita datoriile, iar unii chiar nu isi permit sa dea nici macar 5 lei pe luna. Pe langa problema cu EON-ul, zeci de blocuri vasluiene nu mai beneficiaza nici de  curatenie, motivul este unul tot de ordin material.

“Oamenii au venituri foarte mici, nu-si permit sa plateasca nici cate cinci lei pe luna. Multi nici nu si-au manifestat intentia de a apartine de asociatie si astfel nu pot beneficia de lumina pe casa scarii sau de curatenie. Odata ce unii locatari au hotarat sa se retraga, nu mai este problema noastra ce se intampla in imobilul respectiv. Stim ca este intuneric, nu e curatenie, dar nu putem sa facem nimic", a declarat administratorul unei asociatii de locatari.

Un exemplu celebru in municipiul Vaslui este blocul 32, supranumit si “GHETOUL VASLUIAN” care desi este situat intr-o zona centrala, arata de parca a fost bombarbat  de forte armate. Acesta are datorii de peste 2,5 miliarde de lei.

Nu doar aceste persoane care traiesc din ajutoarele sociale sau doar din alocatiile copiilor sunt singurii care au datorii, ci si societatile comerciale au datorii de peste 20 miliarde lei vechi la serviciile de apa si canalizare.

blocul 32 ghetoul vasluian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0887 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033962 (s)