sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vaslui : Ziua Tineretului, marcata prin sport – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primaria municipiului Vaslui si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) au tinut sa marcheze Ziua Tineretului printr-o serie de evenimente sportive. Zeci de copii si tineri au participat la concursurile de streetball, cros, volei, tenis de masa, automodelism si ciclism, toate desfasurandu-se in parcul Copou, cei mai buni fiind premiati cu diplome, medalii si trofee.

La streetball au participat copii de ciclul gimnazial si liceal, iar la volei au concurat numai elevi de liceu.
Cea mai mare concurenta a fost la cros. La baieti s-a impus Cosmin Badrus, urmat pe podium de Mihai Smau si Adrian Paduraru. La copile, cea mai buna a fost Maria Blanaru, urmata de Stefania Andrei si Alina Mosulet. Competitia la junioare a fost castigata de Cristina Balaur. Argintul a fost obtinut de Izabela Spiridon, iar bronzul a fost obtinut de Gabriela Buzdugan.

Punctul de atractie a fost automodelismul. Profesorul Constantin Olaru, de la Palatul copiilor, a reusit sa atraga privirile curioase ale persoanelor adulte, care au asistat la o demonstratie de pilotaj a micutelor masini, manuite cu atentie de Tudor Radu, Tudor Sarbu si Cristian Florea.

“Felicit participantii. Ma bucur ca pentru cateva ore copiii au venit sa socializeze intre ei, sa se bucure de vreme, sa faca miscare si sa aiba parte de o zi de neuitat. Ii felicit si ne dorim ca asemenea evenimente sa mai fie organizate si pe viitor”, a spus primarul Vasile Paval.

Competitiile de ciclism si cros au debutat in fata sediului Primariei, iar linia de sosire a fost in parcul Copou.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img