vineri, 26 aprilie, 2024

Vasluian arestat pentru TALHARIE

Distribuie:

Publicat:

Un tanar, de 22 de ani, din comuna vasluiana Danesti, banuit de comiterea infractiunii de talharie a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Tanarul a sustras prin violenta, bunuri de la un consatean.

Politisti din cadrul Sectiei Politie Rurala nr.2 Vaslui au probat activitatea infractionala a lui C. Marian, de 22 de ani, din comuna Danesti, cercetat pentru comiterea infractiunii de talharie, fapta comisa asupra unui consatean, in varsta de 47 de ani.

In ziua de 17 octombrie , victima a mers la un magazin de pe raza satului Bereasa, comuna Danesti de unde a cumparat produse alimentare in valoare de 35 de lei. In magazin se afla si C. Marian. Ulterior, victima s-a deplasat spre domiciliul sau. Pe drum, barbatul a fost ajuns din urma de C. Marian care l-a lovit si i-a sustras sacosa cu produsele cumparate, dupa care a parasit locul respectiv.

C. Marian a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva. Pe numele lui instanta de judecata a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img