sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluian cu permis de conducere anulat, depistat la volan

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat conducând  un autoturism deşi avea permisul de conducere anulat.

În data de 15 martie a.c., în jurul orei 16.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Băneasa, județul Galați, un autoturism marca BMW, condus de un cetățean român, în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, ca urmare a conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img