vineri, 29 martie, 2024

Vasluian de 64 de ani, retinut dupa ce si-a agresat sotia si nora

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au retinut un barbat in varsta de 64 de ani, din municipiul Vaslui, judetul Vaslui, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de violenta in familie, amenintare, violare de domiciliu si distrugere.

In data de 30 mai , politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca, un  barbat in varsta de 64 de ani, din municipiul Vaslui, a provocat scandal la locuinta fiului sau, si-a agresat nora si sotia si a spart geamul de la usa de acces in locuinta.  

Cu ocazia cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca persoana banuita locuieste in acelasi imobil cu nora sa, o femeie in varsta de 29 de ani, imobilul constand in doua locuinte cu intrari separate. Intr-o parte a imobilului locuieste barbatul in varsta de 64 de ani cu sotia sa, iar in cealalta parte locuieste nora impreuna cu unul dintre fii persoanei banuite.

 In cursul serii de 30 mai, in jurul orei 21:00, pe fondul unor neintelegeri si a consumului de alcool, persoana banuita a spart geamul de la usa de acces in locuinta nurorii sale, a patruns in interiorul acesteia si i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un corp contodent. In apararea acesteia a sarit sotia persoanei banuite, care la randul sau a fost agresata fizic, barbatul proferand amenintari la adresa ambelor femei.
    
Din concluziile provizorii ale examinarii medico-legale ale femeii in varsta de 29 de ani rezulta ca aceasta prezinta leziuni ce necesita 35-40 zile pentru vindecare.        

In urma probatoriului administrat, la data de 03 iunie , politistii l-au retinut pe barbat pentru o perioada  de 24 ore, iar in cursul zilei de astazi  acesta a fost prezentat Judecatoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img