joi, 18 aprilie, 2024

Vasluian depistat de politisti in timp ce fura bunuri dintr-un magazin

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut un barbat, in varsta de 40 ani, din comuna Tanacu, acesta fiind cercetat pentru savarsirea a doua infractiuni de furt calificat.

In noaptea de joi spre vineri 28/29 octombrie, politistii Postului de Politie Tanacu l-au depistat in flagrant pe I. Gheorghe, in varsta de 40 ani, din comuna Tanacu, in timp ce fura bunuri dintr-un magazin aflat pe raza localitatii de domiciliu. Politistii l-au condus la sediul Postului de Politie Tanacu pentru audieri, stabilind faptul ca in aceeasi seara barbatul a patruns fara drept in incinta unui alt magazin de unde a  sustras bani si tigari. A parasit in graba zona respectiva, deoarece s-a declansat alarma instalata la magazin.

Politistii au probat activitatea infractionala a lui I. Gheorghe si l-au retinut pentru o perioada de 24 ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui cu propunerea de arestare preventiva. Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat.

Pentru aceasta fapta, Codul Penal prevede o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img