sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluian fara permis de conducere, prins de politistii ieseni! Barbatul, dar si femeia care i-a “imprumutat” masina sunt cercetati

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni au depistat in trafic o tanara care a incredintat unui cetatean roman autoturismul sau pentru a-l conduce, desi avea cunostinta despre faptul ca barbatul nu obtinuse niciodata acest drept. 

In data de 20 decembrie a.c., in jurul orei 22.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni-I.T.P.F. Iasi aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au oprit in trafic, pentru control, pe comunicatia Husi-Murgeni, un autoturism inmatriculat in Germania, condus de vasluianul Nelu C., in varsta de 29 de ani. Barbatul era insotit de Dorina B., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 36 de ani, proprietara mijlocului de transport.
Deoarece la controlul de frontiera, in momentul solicitarii documentelor, tanarul nu a putut prezenta permisul de conducere, cele doua persoane au fost conduse la sediul sectorului, pentru efectuarea de verificari suplimentare.
In urma verificarilor efectuate si din declaratiile persoanelor, s-a stabilit ca tanarul nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar Dorina B. i-a incredintat autoturismul lui Nelu C., desi cunostea faptul ca acesta nu detine permis.   
Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si incredintare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu poseda permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img