joi, 28 martie, 2024

Vasluian inecat in aburii de alcool: si-a agresat fiica, sotia și alti 3 copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Pochidia, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie.

În data de 29 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un  bărbat în vârstă de 41 de ani, din Sălceni, comuna Pochidia, și-a agresat fizic soția și fiica de 15 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au stabilit că în data de 28 iunie , pe fondul consumului de alcool, persoana bănuită de comiterea faptei sesizate, și-a agresat fiica minoră, lovind-o în mod repetat cu o curea, și ulterior și soția, atunci când aceasta a încercat să îl oprească.

În urma activităților desfășurate de polițiști, s-a constatat că în data de 25 iunie, bărbatul ar fi agresat și alți 3 copii ai săi, cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani.

Trei dintre persoanele vătămate au necesitat acordarea de 2-3 zile de îngrijiri medicale iar o a patra a necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale.
 
Soția, în vârstă de 31 de ani, precum și cei 9 copii minori, cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani, beneficiază de servicii de găzduire și asistență într-un centru din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui.
    
Față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În urma probatoriului administrat, la data de 01 iulie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore, iar în cursul zilei de joi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img