vineri, 26 aprilie, 2024

Vasluian retinut de politisti pentru infractiuni rutiere

Distribuie:

Publicat:

Politistii Biroului Rutier Vaslui au retinut un barbat, in varsta de 39 de ani,  din municipiul Vaslui care a savarsit infractiuni la regimul circulatiei rutiere.

Politistii Biroului Rutier Vaslui efectueaza cercetari fata de O. Marian, de 39 de ani, din municipiul Vaslui, banuit de savarsirea infractiunilor de refuz de recoltare de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are permisul de conducere retinut. 

In luna noiembrie, politistii au procedat la oprirea in trafic a lui O. Marian, care se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului Vaslui. Intrucat barbatul emana halena alcoolica, politistii i-au solicitat acestuia testarea cu aparatul alcooltest, testare pe care barbatul a refuzat-o. O. Marian a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui unde i-a fost solicitata si recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, insa barbatul a refuzat. Pe numele lui O. Marian a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz de recoltare de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i retinut permisul de conducere pentru cercetari.

In ziua de 11.12.2016, barbatul, desi avea permisul de conducere retinut s-a deplasat cu autoturismul pe DJ 245 A, pe raza comunei Lipovat si a provocat un accident de circulatie cu pagube materiale, intrand cu masina in gardul unui imobil. 

Politistii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest rezultand o valoare de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat. O. Marian a fost condus la spital unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.

O. Marian a fost retinut de politistii rutieri pentru o perioada de 24 de ore, fiind incarcerat in arestul I.P.J Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img