News Flash:

Vasluieni acuzati de VOT MULTIPLU

26 Noiembrie 2014
2734 Vizualizari | 2 Comentarii
Prefectura Vaslui a sesizat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui in legatura cu suspiciunea de vot multiplu, la alegerile prezidentiale, in doua localitati din judet, unde aproximativ 80 de persoane dintr-un sat invecinat ar fi votat, pentru a doua oara, pe listele suplimentare.

 Cei 80 de sateni din localitatea vasluiana Crivesti sunt suspectati ca au votat de doua ori in primul tur al alegerilor prezidentiale din 2 noiembrie, dupa ce ar fi votat atat pe listele permanente din localitatea de domiciliu, cat si pe cele suplimentare din doua sate invecinate, respectiv Salceni si Borodesti,

Prefectura Vaslui a inaintat plangere la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui pentru a declansa cercetari penale cu privire la suspiciunea de vot multiplu. "In baza unor informatii pe care le-am primit, exista suspiciunea ca persoane din satul Crivesti ar fi votat la doua sectii de votare. In acest sens, am sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui pentru a face verificari in urma carora sa se stabileasca daca persoane din listele permanente se regasesc pe listele suplimentare. Institutia Prefectului nu are competenta sa se pronunte cu privire la aceasta problema sesizata si tocmai de aceea ne-am adresat organelor de cercetare penala", a declarat Andrei Puica, prefectul judetului Vaslui . Potrivit datelor oficiale comunicate de Biroul Electoral Judetean Vaslui, pe listele suplimentare de la sectiile din localitatile Borodesti si Salceni exista un numar total de 101 persoane care au votat in primul tur al alegerilor prezidentiale din 2 noiembrie.

sursa:Adevarul.ro

prefectura vaslui procurorii parchetului tribunalul vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

elena  | #1092
sa fie anchetati atit cetatenii cit si cei care i-a indemnat sa faca aceasta fapta penala ca pentru unii ca ei traim in saracie si cu corupti bogati in conducerea tarii ,a judeturilor si a comunelor si sa fie pedepsiti conform legii si sa nu sa se musamalizeze cazurile si sa li se dea sanctiuni cu suspendare ca aceasta pedeapsa nu ii afecteaza ca dupa mine aceasta pedeapsa nici nu trebuia introdusa in codul penal dar cred ca e dat ioi pentru adapostul coruptilor .
elena  | #1093
sa fie anchetati atit cetatenii cit si cei care i-a indemnat sa faca aceasta fapta penala ca pentru unii ca ei traim in saracie si cu corupti bogati in conducerea tarii ,a judetelor si a comunelor si sa fie pedepsiti conform legii si sa nu sa se musamalizeze cazurile si sa li se dea sanctiuni cu suspendare ca aceasta pedeapsa nu ii afecteaza ca dupa mine aceasta pedeapsa nici nu trebuia introdusa in codul penal dar cred ca e dat ioi pentru adapostul coruptilor .
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016102 (s)