News Flash:

Vasluienii au renuntat la statiuni pentru munca de la camp

31 Martie 2015
1364 Vizualizari | 0 Comentarii

Vasluienii care numai devreme de inceputul lui 2015, solicitau cu mare interes bilete la diferite statiuni pentru tratament, nu mai vin sa le ridice. Potrivit autoritatilor, acestia au inceput muncile agricole si nu mai au timp sa isi vada de sanatatea lor.

 La Casa Judeteana de Pensii, functionarii asteapta pe cei indreptatiti cu bilete prin sertare, insa acestia intarzie sa apara.

„De la inceputul anului in evidentele Casei Judetene de Pensii Vaslui avem 300 de cereri. In prezent distribuim seria a III-a si a IV-a cu plecare din 24 aprilie. Casei Judetene de Pensii i-a fost alocata un numar de 68 de bilete.Drept statiuni, doritorii pot alege Nicolina, Pucioasa, Covasna, statiunile CNP. La primele doua serii am cerut suplimentari de bilete, dar la seriile trei si patru avem bilete de tratament, dar nu le putem valorifica deoarece cei care le-au solicitat nu vin sa le ridice”, a spus directorul executiv al CJP Vaslui, Isabel Bogdan.

De un asemenea, un bilet de tratament poate beneficia orice persoana care face dovada asigurarii in sistemul de asigurari sociale. Doritorii trebuie sa depuna cereri cu cel putin 30 de zile inainte.


vasluienii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042026 (s)