joi, 28 martie, 2024

Vasluienii, in cautarea ofertelor de tip „last minute” pentru concedii

Distribuie:

Publicat:

Vasluienii care nu au reusit din diverse motive sa plece in concediuu pana la aceasta data vaneaza ofertele de tip „last minute”, care le ofera posibilitatea de a petrece sejururi in statiuni montane sau de pe litoral, la preturi reduse.

Pentru a veni in sprijinul celor cu posibilitati financiare reduse sau al celor care si-au propus sa mearga in concediu dupa data de 20 august, hotelurile si pensiunile se bat in oferte de ultima ora, la preturi mult mai avantajoase decat in plin sezon estival. Reprezentantii agentiilor de turism spun ca astfel de oferte sunt la mare cautare.

„Avem oferte atat pentru vacante in tara, cat si pentru sejururi in Grecia, Turcia sau Egipt, la preturi foarte avantajoase. Asemenea oferte nu sunt asteptate doar de cei care cauta vacante mai ieftine, ci si de persoane aventuroase, care prefera sa se decida in ultimul moment si care aleg, evident si tinand cont de componenta financiara. Nu ai oricand ocazia sa mergi in vacanta in Egipt cu 250 de euro de persoana”, a declarat Mihai Matei, angajat la o agentie de turism.

La fel de intrebate in aceasta perioada sunt si ofertele din programul „Litoralul pentru toti”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img