News Flash:

Vasluienii, in frig in pragul iernii. Societatea de termoficare REFUZA sa dea drumul la caldura

14 Noiembrie 2013
2181 Vizualizari | 0 Comentarii
caldura Vaslui
Majoritatea populatiei din Vaslui racordata la reteaua publica de agent termic nu beneficiaza nici acum de caldura in apartamente, dupa ce societatea Termprod SA nu a pornit sistemul de termoficare din cauza refuzului proprietarilor de apartamente de a semna noi contracte, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentantilor SC Termprod SA, o parte din populatie nu doreste sa semneze contracte cu noua societate de termoficare, infiintata in toamna acestui an, astfel avand de suferit toti cei care sunt racordati in sistem centralizat.

"Angajatii nostri au mers din usa in usa la toti cei care sunt racordati la reteaua publica de termoficare, insa s-au lovit de multe refuzuri din partea proprietarilor de apartamente de a semna contracte cu noua societate. in momentul de fata, doar doua treimi din cei bransati au semnat contractul, ceea ce este putin pentru a ne dimensiona consumul de gaz si numarul de salariati. Trebuie ca macar 85 la suta din cei racordati la sistemul centralizat sa semneze pentru a se justifica pornirea centralelor termice de zona. imi este greu sa precizez cand s-ar putea porni caldura in municipiul Vaslui", a declarat directorul SC Termprod SA Vaslui, Ionel Popa.

In momentul de fata, doar trei blocuri de locuinte din municipiul Vaslui, respectiv 120 de familii, beneficiaza de caldura in sistem centralizat, acolo unde Termprod are montate mici centrale termice de scara.

vaslui termprod sa sc termprod sa vaslui ionel popa termprod
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0818 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024948 (s)