News Flash:

Vasluienii nevoiasi iau cu asalt primariile in cautarea unui ajutor

7 Aprilie 2015
1760 Vizualizari | 0 Comentarii
Lipsa unui venit minimum care sa le asigure un trai cat de cat decent, face ca mii de vasluieni sa napusteasca peste primarii in preajma Sarbatorilor Pascale, in cautare de sprijin. Acel ajutor social reprezinta pentru unele familii singura sursa de venit. In intregul judet pe liste figureaza peste 32.000 de persoane care scot din visteria statului peste 15 milioane de lei/LUNAR pentru plata acelor ajutoare. Comunele care sunt fruntase in beneficiarii ajutorului social sunt: Dragomiresti, Voinesti, Iana si Bacesti.

In lipsa unui loc de munca si a unui venit care sa le asigure un trai decent, mii de oameni din Vaslui dau buzna in preajma sarbatorilor la primarii pentru a cere sprijin. Ajutorul social reprezinta singura salvare pentru familiile care nu au pur si simplu ce sa manance. In comunele judetului, cei mai multi beneficiari sunt la Voinesti, Dragomiresti, Iana si Bacesti.

In prezent, venitul pe care il acumuleaza un vasluian de rand abia ii ajunge sa plateasca intretinerea, facturile sau rata la banci.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032442 (s)