vineri, 19 aprilie, 2024

Vasluienii protestează față de lipsa autostrăzilor. Romania a intrat într-o grevă de 15 minute-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mai multi agenti economici, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, din judetul Vaslui au intrat astăzi, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute. Aceștia participă la protestul faţă de lipsa autostrăzilor din România iniţiat de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, la ieşirea din Suceava. 

Astfel, sute de angajaţi din toată ţara îşi opresc activitate,a pentru a atrage atenţia că ţara nu are autostrăzi.

„Dacă eşti profesor, lasa elevii 15 minute în plus în pauză. Dacă eşti zidar, lasă mistria jos 15 minute. Dacă eşti şofer, lasă maşina 15 minute pe avarii. Dacă vrei să pleci din România, mai stai 15 minute”, este îndemnul lui Ștefan Mandachi.

Acest îndemn a convins o mulţime de patroni şi angajaţi din toate colţurile ţării să participe la protestul „România vrea autostrăzi #şîeu”.

“Si la Vaslui avem nevoie de autostrada. Economia sufera cel mai mult din aceasta cauza. Nicio o zona, niciun judet nu se poate dezvolta fara infrastructura. Au trecut atatia ani de la Revolutie, dar Moldova si Romania in general, nu au autostrazi”, a spus Loredana Cîmpean, administrator SC Crilovic Vaslui. 

La intrarea in Vaslui dinspre Crasna, mai multi soferi au oprit in trafic protestant astfel fata de lipsa unei autostrazi in Moldova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img