joi, 18 aprilie, 2024

Vasluiul Altfel : Adrenalina pe patru roti FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

În perioada 12/13.05.2018, Serviciul Rutier Vaslui a fost partenerul LSM Drift Team (profesori și ingineri de la Facultatea de Mecanica din Iasi), respectiv 5 piloți licențiați FRAS, aceștia din urma oferind un spectacol auto unic.

 A fost parada auto – moto,  expoziție auto – moto, concursuri de îndemânare auto – moto și mult drift. Pista de desfășurare a evenimentului a fost supravegheata continuu de o autospeciala MAI. Cadrele surprinse de aparatura radar le vom analiza împreună cu  experți criminaliști din cadrul INEC-LIEC Iași, pentru a trage concluzii în ceea ce privește riscul rutier (unghiuri de deranj pt anumite viteze, distante de frânare, etc).

”În cadrul evenimentului, a fost o expoziție de autoturisme modificate și retro, două concursuri de îndemânare auto și moto, cu trasee stabilite de către organizatori, momente artistice și foarte mult drift auto făcut de către conducători auto calificați în sensul acesta, printre care și un campion european și doi național”, a declarat șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Județene Vaslui, comisarul Sergiu Anton.

Aproximativ  5000 spectatori!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img