marți, 23 aprilie, 2024

Vasluiul ar putea gazdui meciuri de liga a doua

Distribuie:

Publicat:

Nou-promovata in liga secunda, Stiinta Miroslava nu va putea juca meciurile din campionat pe terenul din Uricani, sat care apartine de comuna Miroslava. Desi baza sportiva este cu mult peste nivelul celor din Liga a 3-a, mai trebuie aduse imbunatatiri pentru a putea gazdui partide din esalonul al doilea. Reprezentantii Federatiei Romane de Fotbal au inspectat saptamana trecuta baza sportiva de la Uricani si i-au anuntat pe oficialii Stiintei ca nu vor putea juca pe teren propriu daca nu vor aduce mai multe imbunatatiri la stadion.

Presedintele clubului, Daniel Acatrinei, ia in calcul mutarea echipei la Vaslui pentru meciurile de pe teren propriu, desi spera sa gaseasca intelegere si sa joace la Iasi, pe stadionul „Emil Alexandrescu”.

„Pana vom remedia problemele la terenul nostru, vom fi nevoiti sa jucam meciurile pe alt teren. Avem varianta „Emil Alexandrescu”, iar daca nu se va putea aici, luam in calcul sa jucam la Vaslui, pentru ca este cel mai aproape. Sigur, ideal ar fi sa jucam in Copou. Pana la urma, reprezentam judetul Iasi, nu doar comuna Miroslava. Sper sa gasim intelegere la Consiliul Judetean, la Primaria Iasi. Din cate am inteles, nu se pot juca meciuri cu 48 de ore inainte sau dupa partidele lui CSM Poli, pentru ca suprafata sa aiba timp sa se refaca. De aceea, trebuie sa vedem si calendarul nostru. Am vorbit cu presedintele Ambrosie de la CSM Poli, dansul ar fi de acord, dar totul depinde de teren”, a mai spus Acatrinei, care nu are emotii, cel putin pentru moment, in privinta participarii echipei in campionatul Ligii a 2-a: „Se fac toate eforturile pentru ca echipa sa joace in Liga a 2-a. Cu totii ne dorim asta. Ne dorim sa mergem mai departe. Daca modernizam baza, ramanem cu un stadion bun pentru anii urmatori. Cautam toate solutiile pentru a nu renunta. Doar ca toate aceste probleme aparute la baza necesita timp si bani. Noi speram ca pana in toamna sa putem reveni la Uricani”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img