News Flash:

Vasluiul are 16 arbitri in loturile nationale

18 Ianuarie 2017
2028 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasluiul are putini reprezentanti in loturile nationale de arbitri – doar 12. Cel mai reprezentativ este Ovidiu Artene, purtator al ecusonului FIFA, care face parte din lotul de liga I, alaturi de Daniel Hulubei. Ambii sunt arbitri asistenti.

In liga a doua nu exista niciun arbitru din judetul Vaslui. Abia in liga a treia se regasesc alti doi. Este vorba despre Razvan Beldiman, fostul sef al Comisiei Judetene de Arbitri. El este considerat noua speranta a arbitrajului vasluian, avand sanse mari ca in cel mai scurt timp sa ajunga in esalonul arbitrilor de prima liga. Razvan Beldiman este arbitru de centru. Tot in esalonul trei se afla asistentul Cosmin Vitelaru.

La juniori republicani, Vasluiul are opt reprezentanti. Trei sunt centrali, Vlad Andronache, Silviu Popa si Razvan Negara, iar cinci sunt asistenti – Gabriel Apetrei, Eduard Boicu, Cristian Burlacu, Dragos Ploae si Gabriel Samoila.

De asemenea, Vlad Andronache, Radu Chirvase, Marius Craciun si Alexandru Petru Pintilie se regasesc pe lista arbitrilor de futsal.

In evidentele Comisiei Judetene de Arbitri figureaza 25 de arbitri de categoria I, 5 de categoria a doua, iar 26 sunt stagiari, printre care se numara si o femeie, Ilinca Mazga.

vasluiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0872 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026987 (s)